LOGO
0

No products in the cart.

Return To Shop

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

علت چشمک زدن لامپ ال ای دی و کم مصرف

دسته بندی :مقالت 11 نوامبر 2020 admin 708
علت چشمک زدن لامپ

علت سوسو زدن لامپ ال ای دی و کم مصرف

در این مقاله ما قصد بررسی علت چشمک زدن لامپ را داریم. روشنایی در خانه های ما یکی از منابع اصلی مصرف برق است. این مصرف در فصل زمستان که ساعات روشنایی روز کمتر می شود افزایش می یابد. بسیاری سعی دارند بهترین راه حل ها را پیدا کنند و لامپ های کم مصرف نصب کنند. اما شما اغلب می‌توانید با رفتار نامفهوم چنین واحدهایی روبرو شوید ، به عنوان مثال چشمک زدن چراغ LED

در شبکه های مصرف عمومی ، جریان متناوب است. این بدان معنی است که در یک فرکانس یا فواصل خاص تحویل داده می شود. LED ها ماهیت نیمه هادی دارند ، بنابراین به جریان ثابت نیاز دارند. برای ادامه کار نمی توان آن را به سادگی در یک منبع تغذیه خانگی متصل کرد. این به یک واحد خاص نیاز دارد که جریان را از AC  به  DC تبدیل کند که به آن راننده می گویند. این یک تخته نسبتاً پیچیده است. تولیدکنندگان بی پروا در مصرف قطعات صرفه جویی می کنند ، که می تواند منجر به عواقب ناخوشایند شود ، به عنوان مثال ، لرزش لامپ که باعث چشمک زدن میشود.

بعضی اوقات ممکن است لازم باشد نه کل درایور ، بلکه فقط خازن تعویض شود.

هنگامی که علت چشمک زدن لامپ،نور پس زمینه سوییچ ان است ، می توانید به سادگی آن را با یک سوئیچ معمولی جایگزین کنید. برای اینکه متحمل هزینه های اضافی نشوید ، برخی به سادگی لامپ را در سوئیچ خاموش می کنند. قبل از این عملیات ، ضروری است که برق را در محافظ خاموش کنید برق جراحتی ایجاد نکرد.

چگونه سوسو زدن لامپ LED را بررسی کنیم؟

برای رفع سوسو زدن لامپ ابتدا باید علت چشمک زدن لامپ را پبدا کنیم. با استفاده از روش های زیر می‌توان علت را پیدا کرد.

استفاده از دوربین گوشی هوشمند با گزینه ضد لرزش فعال است.

با استفاده از یک دوربین گوشی هوشمند از منبع نور عکس گرفته اید – وجود نوارهای تاریک نشان دهنده وجود ضربان قلب است.

با استفاده از یک فوتودیود(فتودیود چیست؟) متصل به یک رایانه شخصی ، مولتی متر یا هدفون ؛

با استفاده از یک لوکس متر که اجازه چنین اندازه گیری هایی را می دهد.

مشاهده یک جسم به سرعت در حال حرکت (مانند خط کش ، مداد یا گرداب).

شما می توانید سوسو زدن LED را که با عملکرد نامناسب چراغ روشنایی همراه نیست از بین ببرید به روش های زیر:

از منبع جریان ثابت و نه ضربان دار استفاده کنید.

چراغ LED با لرزش بالا را جایگزین کنید

ما اغلب از مشترکین خود می شنویم: چراغ LED چشمک می زند و خاموش می شود ، چه کاری باید انجام دهم؟ این سوال بیهوده مطرح نشده است ، زیرا چنین اشتباهی باید اصلاح شود ، اما مهمترین چیز پرهیز از آن است ، و نحوه انجام این کار را در این مقاله بررسی خواهیم کرد. بنابراین ، چرا چراغ LED چشمک می زند ، و چه چیزی می تواند منجر به آن شود.

تاثیر چشمک زدن LEDبر سلامت افراد

علت چشمک زدن لامپ

به عنوان یک قاعده ، اگر لامپ هایی را با لرزش زیاد در خانه نصب کنید ، بلافاصله متوجه خرابی سلامتی همه ساکنان می شوید ، این خود را در موارد زیر نشان می دهد:

  • خواب آلودگی
  • خستگی
  • تحریک پذیری
  • فشار خون بالا
  • بینایی سقوط می کند

کودکان به ویژه مستعد این اثر هستند. در عین حال ، دلیل سوسو زدن لامپ LED پس از خاموش و روشن شدن ، بی کیفیت و بی کیفیت بودن لامپ است. معمولاً فقط چراغ های چینی و برخی از لرزش های روسیه سوسو می زند. و همه اینها به دلیل منبع تغذیه ناپایدار شبکه 220 ولت است ، در مواردی که تولید کنندگان در منابع تغذیه صرفه جویی می کنند.

چگونه می توان سوسو زدن را پس از خاموش شدن چراغ از بین برد؟

علت چشمک زدن لامپ1

هنگام خرید وسایل روشنایی ، خواندن اطلاعات روی بسته بندی یا وب سایت کافی نیست. متأسفانه ، برخی از تولید کنندگان اطلاعات نادرستی را ارائه می دهند. اما می توان آنها را به راحتی با استفاده از یک دستگاه خاص – یک متر روشنایی – روشنایی بررسی کرد. همچنین به تنظیم ضریب موج لامپ کمک می کند. معمولاً این پارامتر فقط برای دستگاههایی با درایورهای با کیفیت بالا طبیعی است.

اگر چراغ LED خریداری شده در حالت خاموش چشمک می زند ، آن را دور نریزید. سعی کنید این لامپ را در لامپ دیگری نصب کنید. روش دیگر برای خلاص شدن از علت چشمک زدن لامپ تعویض کلید است. پس از آن ، به احتمال زیاد چشمک زدن لامپ متوقف می شود ، اما سوسو های نامرئی برای چشم در هیچ جایی از بین نمی روند. تپش نور تأثیر بدی روی دستگاه بینایی و سیستم عصبی، باعث افزایش خستگی ، آسیب رساندن به سلامت کلی می شود.

بررسی کنید که چراغ شما به درستی وصل شده باشد

با یک نشانگر ولتاژ روی سوییچ میتوانید از صحت اتصال چراغ اطمینان خاطر کنید. درست قبل از باز کردن سوئیچ ، مطمئن شوید که از انرژی آن کم می کنید. درپوش را از روی سوئیچ بردارید ، ولتاژ را به آن وارد کنید و ترمینال ها را با نشانگر ولتاژ در حالت خاموش لمس کنید. اگر ولتاژ وجود داشته باشد ، همه چیز درست است ، اگر ولتاژ وجود نداشته باشد ، مدار درست نیست.

در صورت اتصال نادرست ، درخشش لامپ ها در حالت خاموش به راحتی اجتناب ناپذیر است. در این حالت ، شما باید نمودار اتصال صحیح لامپ را ایجاد کنید.

افت شدید ولتاژ در شبکه

این اتفاق می افتد که یکی از همسایگان می تواند با جوشکاری برقی کار کند یا از برخی وسایل الکتریکی دیگر استفاده کند. و اگر با این همسایه در یک مرحله هستید ، در این حالت افت ولتاژ در شبکه خواهید داشت. البته این لامپ یک درایور مخصوص برای صاف کردن جریان برق دارد. اما اگر قطرات شدیدی وجود داشته باشد ، ممکن است با آنها کنار بیاید.

اتصال برق ضعیف

اغلب اتفاق می افتد که وقتی لامپ های رشته ای را با لامپ های LED جایگزین کنید ، شروع به چشمک زدن می کند. اتصال ضعیف در پایه ممکن است دلیل این امر باشد. من این را بارها در عمل داشته ام.

لازم است که لامپ را از برق خارج کنید ، لامپ را باز کنید و به وضعیت تماس های پایه نگاه کنید. در حالت ایده آل ، کمی تمیز می شود و آنها را خم می کند.

لامپ های بی کیفیت

اگر شما یک لامپ جدید خریداری کرده اید ، و آن سوسو می زند ، و مشکلات فوق ، دیگر ندارید. سپس به فروشگاه برگردید و بخواهید آن را عوض کنید.

شما می‌توانید با کیفیت‌ترین لامپ‌ها را از فروشگاه رسولی لایتینگ خریداری کنید. کارشناسان ما تضمین خواهند کرد که محصولات فروشگاه دچار افت کیفیت به هیچ وجه نخواهند شد.

admin

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

  1. فاطمه گفته؛
    17:51 2020/11/24

    بسیار مفید بود.ممنون از فروشگاه رسولی و مقاله خوبتون در رابطه با علت چشمک زدن لامپ ال ای دی و کم مصرف

    • aghakhani گفته؛
      13:22 2020/11/26

      ممنون از نظر شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0