LOGO
0

No products in the cart.

Return To Shop

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

جت لایت چیست

دسته بندی :مقالت 1 سپتامبر 2021 fatemi 178

با غروب آفتاب و تاریک شدن هوا، کل شهر یک رنگ و روی دیگر به خود می‌گیرد و می تواند چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره کند. تمام ساختمان‌ها رنگ‌ها و نورهای متفاوتی را از خود به نمایش می‌گذارند. شاید از خودتان بپرسید که در طراحی نورپردازی این بناها از چه تجهیزاتی استفاده می‌کنند. در واقع برای نورپردازی نمای ساختمان از تجهیزات زیادی استفاده می‌کنند که “جت لایت” هم یکی از آن هاست.

نور پردازی مناسب برای نمای ساختمان‌های مختلف (مسکونی، تجاری، اداری و …) می‌تواند آن‌ها را بیشتر به نمایش بگذارد و بنا را در سطح شهر به عنوان یک ستاره درخشان جلوه دهد. توجه کنید که نورپردازی نما بسیار مهم است به ویژه در شهرهای بزرگی همچون تهران، اصفهان، شیراز و … افراد زیادی حاضرند که هزینه‌های کلانی را در زمینه نورپردازی صرف کنند تا نمای ساختمان آن‌ها در شب جلوه‌ای متفاوت را به خود بگیرد و جلب توجه کند.

معمولا برای نورپردازی نمای ساختمان‌ها در شب از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند و مسلما در این زمینه سلیقه‌های متفاوتی هم وجود دارد. برای مثال بعضی از افراد از نورپردازی‌های تک رنگ و برخی دیگر آن‌ها از نورپردازی‌های رنگین استفاده می‌کنند. اما لازم است که با تجهیزات جدید نورپردازی نمای ساختمان آشنایی داشته باشید. به عبارت ساده تر یک طراح باید اطلاعات و آگاهی‌های لازم را در زمینه آشنایی با ادوات و تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان داشته باشد و اطلاعات کافی راجع به مشخصات نوری و ساختار فنی و … داشته باشد. تا بتواند که بهترین گزینه را در مکان مناسب انتخاب کند.  پر استفاده‌ترین تجهیزات در نورپردازی نمای ساختمان عبارت است از:

چراغ جت لایت در نورپردازی نمای ساختمان

همان گونه که قبل تر اشاره کردیم چراغ جت لایت یکی از پر استفاده‌ترین تجهیزات برای نورپردازی نمای ساختمان‌ ها می‌باشد. جت لایت پروژکتوری است که به عنوان یک سیستم پرتاب نور بسیار قوی از آن یاد می‌شود. این پروژکتور را به منظور نورپردازی های خطی مورد استفاده قرار می‌دهند. لذا نورپردازی‌های خطی در نمای ساختمان‌ها یکی از پر طرفدارترین و جذاب‌ترین نوع نورپردازی به شمار می‌روند.

ویژگی خوبی که جت لایت‌ها دارند این است که نور ساطع شده از آن با توجه به طولانی بودن خط نوری و محل نصب می‌تواند موجب تفکیک بصری سطوح شود و یا دیوارها را طولانی‌تر جلوه می‌دهد و در نهایت ساختمان را بلندتر نمایش می‌دهد. در گذشته نورافکن‌هایی که برای نورپردازی نمای ساختمان‌های بلند استفاده می‌کردند از پرتاب نور بالایی بهره نمی‌بردند و نمی‌توانستند که قسمت‌های بالای ساختمان را نورپردازی کنند ولی نور آن‌ها به فضای مجاور پخش می‌شد.

در حال حاضر با طراحی و تولید چراغ‌های جت لایت دیگر شاهد آلودگی نوری نخواهیم بود. لذا ساختار آن به گونه ای است که در فاصله کمی نسبت به بدنه ساختمان قرار دارد و به صورت خطی و شوت نور فقط سطح مورد نظر را روشن کند. این چراغ را می‌توان به صورت روکار و پایه دار نصب نمود و در توان‌های مختلفی آن‌ها را تهیه نمود.

ویژگی چراغ جت لایت در نورپردازی نمای ساختمان

  • به علت داشتن درجه حفاظت بالا معمولا آن را به صورت روکار بر روی زمین نصب می‌کنند .
  • این چراغ می‌تواند که در فضای بیرونی ساختمان و در شرایط سخت به عملکرد خود ادامه بدهد چرا که در مقابل گرد و خاک، قطرات باران و … می تواند مقاوم باشد.
  • شیشه جت لایت‌ها به صورت ذره بینی ساخته شده است و از یک لنز آنتی UV برخوردار است و از لامپ در برابر نور آفتاب محافظت می‌کند.
  • مصرف انرژی این محصول بسیار مقرون به صرفه می‌باشد.
  • پرتاب نور معمولا بین 30 تا 50 متر می‌باشد.
  • توان مصرفی این چراغ ها بین 3 تا 10 ولت است .
  • لامپ‌های مورد استفاده در این چراغ LED می‌باشند.
  • می‌توان از این چراغ‌ها در نورپردارزی نمای دیوارها و ساختمان‌های مرتفع و پل‌ها استفاده نمود.
fatemi

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0